עוגת מוס השוקולד הטבעוני הנהדרת הזאת היא הבחירה המועדפת למשפחה, הן לילדים והן למבוגרים.
היא קרמית, עשירה וטעימה להפליא ומלאה בכל טוב.
כל מה שאת צריכה הוא חצי שעה של זמן הכנות.
בסיס:
¾ כוס שקדים
¼ כוס תמרים מיובשים
1 כפית אבקת קקאו נא
1 כף שמן קוקוס מומס או חמאת קקאו
1-2 כפיות מים
אופן ההכנה:
טוחנים את השקדים במעבד מזון. מוסיפים את התאנים בהדרגה, את שמן הקוקוס ואת אבקת הקקאו ומעבדים למרקם בצקי. אם יש צורך לאחד את העיסה, מוסיפים 1-2 כפיות מים.
משטחים את העיסה על תבנית פאי בקוטר 24 ס"מ ומניחים בצד בזמן שמניחים את המילוי.
מילוי:
¾ כוס אגר אגר אחרי הכנה (עקבי אחרי ההוראות באריזה)
¾ כוס מים
¾ כוס קשיו (לא קלוי)
½ כוס סירופ מייפל איכותי
½ כוס אבקת קקאו נא
1 כפית תמצית וניל
קורטוב מלח הימלאיה
½4 כפות חמאת קקאו מומסת
2 כפות שמן קוקוס מומוס
אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל החומרים, למעט שמן הקוקוס וחמאת הקקאו, עד למרקם חלק וקרמי.
מוסיפים את שמן הקוקוס וחמאת הקקאו ומערבבים היטב.
יוצקים את התערובת על בסיס העוגה ומקררים היטב במקרר ל6-8 שעות לפחות.
0 תגובות