עגלת הקניות שלי

סגירה

עוגת רואו-ברי

פורסם בתאריך
לפני שהפכתי לשפית קוסמטיקת סופרפוד, ניהלתי בר קטן למשקאות וקינוחי רואו בקהילה האקולוגית פאצ'ה מאמא שבקוסטה ריקה. תקופה זו של חיי היתה משנת חיים ונתנה לי את הבסיס והידע לעשות את מה שאני עושה היום.
העוגה הזו בהשראת הזמן ההוא, בבר הרואו הקטן שלי שמתחת לעצי המנגו.
 
עוגת רואו ברי סגולה

בסיס העוגה

1 כוס מיקס של שקדים, אגוזי מלך ואגוזי פקאן
3 כפיות שמן קוקוס
3 כפיות ממתיק טבעי כמו מייפל, דבש או סילאן
הכנת הבסיס:
מעבדים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
משטחים את התערובת בתבנית פאי או בתחתית כוסות הגשה קטנות ומניחים במקרר עד שהמילוי מוכן.
 

מילוי

2 כוסות קשיו מושרים במים לפחות ל-1-2 שעות.
⅓ כוס מים מסוננים או מינרלים
1 כוס פירות על פי בחירה. פירות שונים יתנו עוגות בצבעים שונים. בעוגה הזאת שילבתי בין אוכמניות, פטל ופטל שחור.
1 כוס סירופ מייפל (מומלץ להתחיל עם פחות להוסיף לפי הטעם. יש לזכור שהכמויות משתנות בהתאם לרמת המתיקות של הפרי שבחרת. אם בחרת להמתיק בסילאן, זכרי שהעוגה תשנה את צבעה ועשוייה להיות כבדה יותר עם טעם לוואי מריר, ולכן עדיף להשתמש בעד ⅓ כוס סילאן והשאר מייפל.
⅓ כוס חמאת קקאו מומסת
⅓ כוס שמן קוקוס במצב נוזלי
½ כפית מלח הימלאיה
1 כף מיץ לימון טרי
הכנת המילוי:
מערבלים בבלנדר במהירות גבוהה את הקשיו, המים והלימון
מוסיפים את הפירות ומערבלים שוב עד שנוצרת תערובת במרקם שמנתי וחלק.
ממיסים את חמאת הקקאו ואת שמן הקוקוס ומוסיפים אותם לבלנדר, תוך כדי עירבול.
מוסיפים את כל שאר החומרים וממזגים בבלנדר עד שהתערובת חלקה וקטיפתית.
זה השלב לטעום ולבדוק אם המתיקות מספיקה לך.
שפכי את התערובת על הבסיס ושמרי במקרר עד לגיבוש מושלם, הכי מומלץ ליממה שלמה. ניתן להקפיא ולהוציא כשעה לפני ההגשה.

0 תגובות

השאר הודעה

כל ההודעות בבלוג נבדקות לפני פרסומן

שלום לך!

הזינ/י את כתובת הדואר האלקטרוני שלך

SEARCH THIS STORE