תה מהיר וטעים. ניתן להכין קנקן גדול ולחמם שוב ושוב במהלך היום, אם כי לא בטוח שישאר...
מרכיבים:
1.5 ליטר מים רותחים
5-7 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי קצוץ גס
3-5 ס"מ שורש כורכום טרי קצוץ גס
חצי צרור עשבי תיבול טריים כמו מנטה, למון גראס, מרווה, מליסה ועוד.
חופן גוג'י ברי
כפית אבקת אסאי
לימון חתוך לארבע, עם הקליפה
2 כפות סוכר קוקוס
סירופ מייפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מרסקים את כל המרכיבים, למעט סירופ המייפל והמים, בעזרת מכתש ועלי, עד שכל הטעמים מתערבבים והשמנים האתריים משתחררים.
סוכר הקוקוס עוזר לכתוש את התערובת, ניתן להוסיף עוד במידת הצורך.
מניחים את התערובת בקומקום, שופכים את המים הרותחים ומוסיפים סירופ מייפל עד למתיקות הרצויה.
ממתינים מספר דקות לפני ההגשה.
הערות:
ניתן לסנן את התה. עם זאת, אני מעדיפה להגיש אותו כמו שהוא. רבים אוהבים לנגוס בחתיכות מלאות הטעם שנשארות להם בסוף הכוס.
אפשר להוסיף עלה רענן של נענע או פרוסת לימון לרעננות ואסתטיקה.
בקיץ ניתן להחליף את המים החמים במים קרים הנמזגים לכוס עם תערובת והמון קרח.
0 תגובות