אחת העוגות האהובות עלינו לאירועים מיוחדים. העוגה טעימה מאוד ומתאימה לחתונה או לאירוע נוצץ אחר.
קראסט אגוזים
½ כוס אגוזי מלך
½ כוס שקדים
2/3 כוס תאנים
כף חמאת קקאו מומסת
טוחנים את כל החומרים יחד במעבד מזון. אם התערובת מתפוררת מדי, מוסיפים כפית מים.
לוחצים ודוחסים את התערובת לתוך תבנית עגולה, עד לעובי של בערך 5 מ"מ.
מילוי גבינה טבעוני
3 כוסות אוכמניות טריות או קפואות
½1 כוסות קשיו
½ כוס סירופ מייפל טהור או ½ כוס סילאן
2 כפות מיץ לימון
1-2 כפיות הל טחון טבעי (הל יכול להיות בעל ריח וטעם דומיננטים ולכן מומלץ להתחיל עם פחות ולהוסיף בהתאם לצורך)
½ כפית תמצית וניל טהורה
קורט מלח הימלאיה
3-4 כפות חמאה קקאו מומסת
מערבבים יחד את כל המרכיבים בבלנדר, למעט חמאת הקקאו, עד שהתערובת חלקה וקרמית.
מוסיפים את חמאת הקקאו המומסת ומערבבים שוב היטב בבלנדר.
יוצקים את התערובת על קראסט האגוזים.
מקפיאים בפריזר (אפשר גם במקרר) עד שהעוגה מתייצבת.
קשטי את העוגה באוכמניות, פרחים אכילים או כל קישוט אחרים על פי בחירתך.
0 תגובות